2006. december 16., szombat

Mona Lisa


Ebből a Mona Lisa festményrészletből könyvjelző készül majd, és az apósom karácsonyi ajándéka lesz.

Megj.: Nem lett:-) Jó egy évre rá, Gergővel együtt csináltunk belőle könyvjelzőt, amit már ő használ, és most is Szolnokon pihen egy könyvben :-)

2006. december 3., vasárnap

Egy igazi nagy meglepetés


Elkészültem egy nagyon aranyos kis mintával, amit Évinek szántam.
Amikor még a nyáron mutatott pár képet, akkor azonnal arra gondoltam, hogy ezt nekem el kell készítenem, és neki kell ajándékoznom. Hálám jeléül, hogy olyan sokat segít nekem. Tudom a segítsége önzetlen, de nekem jól esik, hogy meglepjem:-)  Persze a minta nem volt meg. És milyen érdekes, és csavar a történetben, hogy pont Évi volt aki megtalálta a mintát. Annyira lelkes voltam, hogy végre megvan a leszámolható rajz és meg tudom neki csinálni és talán karácsonyra el is tudom majd küldeni, hogy egy kegyes kis hazugsággal kellett előállnom:-) Muszáj volt azt mondanom, hogy üzenőtáblát fogok készíttetni a fiúkkal és azon lesz ez a kép. Ugye nem gondoljátok, hogy ettől hazug vagyok? Nem tehettem mást.
A történethez hozzátartozik, hogy a végleges formája, a doboz sajnos nem készült el arra az időre, mikor én szerettem volna, így amint megkaptam a műhelyből már postáznom is kellett. A végeredményről nincs fotóm és a magáról a hímzésről készült sem a legjobb. Azért megmutatom ám:-) Közben megtalálta helyét a  dobozka Éviék otthonában:-)