2010. június 29., kedd

Mini kulcstartó

Ilyen hatalmas művet én még nem alkottam:-) Varrógéppel varrtam össze, a drága mind a 3,5 x 3 cm-es nagyságával elveszett a talp alatt. No meg az ujjaim között is jól elbújdosott, miközben tömködtem bele a minire tépkedett vatelint. Nem semmi volt  beleügyeskedni az akasztót, és összevarrni a tömőnyílást:-)

 Mikor elkészültem azt mondtam, hogy ilyen picit én soha többet, de minél többször kézbe veszem, egyre inkább vágyat érzek, hogy újra elkészítsem:-)




2010. június 22., kedd

Testvérke született:-)

Megszállott lettem. Tele van a fejem ötletekkel, annyi mindent szeretnék vásárolni. Szükségem lenne, zsinórra, dobozkára, anyagra, gyöngyre, festékre, szalagra, sablonra, kampóra, csipkére.... és még sok-sok minden másra. Ha most rám szakadna a nemzetibank, tuti hobbiboltot nyitnék:-)

Ja és a kistestvérről se feledkezzünk meg:-) Ő lenne:

Manka minta alapján

2010. június 21., hétfő

Eprecske

Manka jóvoltából elkészülhetett életem első eprecskéje:-) Nagyon édes kis darabocska sikeredett belőle, kb. 5x6 cm a kis tünemény.





Alapanyag: Lanarte ecru hímzővászon
Hímzőfonal: DMC 356, 355, 3777
Mill Hill gyöngy: 02010
7 mm-es szaténszalag

2010. június 19., szombat

Mona Lisa II.


Mivel az első Mona Lisa könyvjelző drága szerelmem tulajdona, és mivel annyira nagyon tetszik a kép, kiböködtem újra. És hogy ne legyen itthon belőle két példány, beköltöztettem ezeket a varázslatos szemeket a MESKÁ-ra :-)